Thursday, August 25, 2011

It's Ramadhan, and this is normal.

Bismillahirrahmanirrahim.


"We need to finish all these before Ramadhan. On Ramadhan you all will look like zombies." - Madam Nat LEM 6120.

I don't know whether she was true or not, just enjoy the photos :)






Okay, might be over for all these things, but it seems that Madam Nat's words are true! :D

Girls and guys, meant no harm okay ;)

This actually an Eid Mubarak post, specially dedicated to my classmates at CFS IIUM. Kalau nak minta maaf, kena buat salah dulu kan. Oleh kerana aku rasa aku takde salah dengan dua orang budak lelaki ni, maka aku kena buat salah dulu la dengan korang, barulah boleh minta maaf, kan? And take this post as both my mistake towards u guys, as well as my apologies ;)

Friends, I'm already home :) Minta maaf dari hujung jari kelingking kaki hingga hujung anak rambut bercabang  kalau-kalau selama korang kenal aku, aku ada buat salah atau tercakap kasar, sama ada sengaja atau tak sengaja. Intentionly or unintentionly. Happy celebrating Eid Mubarak. Maaf zahir batin :) Korang memang awesome! 

Insya ALLAH, ada rezeki jumpa lagi lepas raya. Nisa', jangan rindu kita ;) Bell dan Fikryah, jangan main mercun. Ruzaina, nanti mintak duit raya extra dengan bapak u ;) Peminat tegar belog ini, Mira dan Bella, aku akan rindu suara korang :P Rai si Budak Baru, nanti update belog, okay! Kak Nah [Marinah], nati mai jale dumoh. Hanan si naughty girl, jangan rindu ustaz aku lebih-lebih! (sekadar menyebut beberapa nama :D )

Girls and guys,
Eid Mubarak, minal 'aidil wal faidzin. Jazakumullahu khairan kathira (",)

Wallahu'alam, wassalam.

0 love letta(s):

 

♥ Maryam Jamilah's ♥ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template