Tuesday, May 10, 2011

Makan gaji buta ke?


Patutla followers makin ramai. Alhamdulillah for that. Tapi, comments tak banyak sangat Rupanya sebab mak cik promoter di sidebar ni, hanya promote suh follow belog, bukan suh comment.

Lepas suh follow, terus pejam mata cenggini. Tak bergerak dah. Tidurla tu! Mak cik, makan gaji buta ke? :P


Tengok tu! Tidur lagi? Hamboii hamboii hamboiii ! 
ALLAH Maha Melihat setiap perbuatan kita, mak cik! 

***

p/s : sorry, post nak release tension. Gamba ni diambil ketika laptop hang. HAHA :D Mak cik tu tak bersalah sama sekali ye. Ampun, cik ;D

Wallahu'alam. wassalam~

2 love letta(s):

qyqa mokhtar said...

mak cik tu ngadu kat aku, ang x bayar gaji, banyak pula komplen.. ^^

Maryam Kamal said...

dia yang minta nak jadi model di belog aku. aku dah bagi keizinan pun syukur tau! :P

 

♥ Maryam Jamilah's ♥ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template